RIBSFACTORY TILBURG

RIBSFACTORY TILBURG Steakhouse & Grill

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 463 beoordelingen
31 jan 2019 om 18:15 Ik kwam mijn bestelling afhalen, zeiden ze eerst dat ze niet samenwerkte met thuisbezorgd. Uiteindelijk na navraag toch de bestelling kunnen nemen.. anderhalf uur later
25 aug 2018 om 21:46 Bestelling zelfs een paar minuten te vroeg geleverd. Super bezorging!
22 aug 2018 om 17:34 Erg goed!! Ondanks de missende frietjes maar deze werden super snel nageleverd.
5 aug 2018 om 19:03 Perfect!!!!!!!!
2 aug 2018 om 7:48 ik woon op 500m afstand van ribsfactory maar de frietjes waren al helemaal slap. Daarnaast zat er teveel lak op de sweet honey ribs en waren ze vrij taai.. helaas
9 jul 2018 om 19:13 Duurde 1 uur 45 min...... ik wou bijna ergens anders bestellen toen de bezorger aankwam
22 jun 2018 om 10:12 De spareribs waren lekker maar helaas wat taai. En de bezorging was een deel van de bestelling vergeten. Uiteindelijk wel netjes opgelost door een gratis frietje en ijsje extra te leveren als goedmakertje.
22 jun 2018 om 7:22 100 min moeten wachten op m'n eten, het vlees was bijna koud en de groeten warm. na een tel. contact werden de excuses aangeboden en het geld geheel vergoed met een dinerbon van het besteden bedrag. het is niet gebruikelijk dat het zo lang duurt vertelde?
13 mei 2018 om 18:45 Bezorgtijden op 90 minuten staan omdat langer niet kon. Ik wacht nog steeds en is nu reeds 145 minuten?!?! Zeker niet op zondag bestellen!!!
12 mei 2018 om 7:28 De friet was niet goed gebakken
29 apr 2018 om 18:58 Hele slechte ervaring: een menu met jack daniels rib besteld met een extra rib, toen het bezorgd was kwam ik erachter dat ik de extra rib niet gehad heb. Ik heb meermaals gebeld zonder gehoor en op fb reageren ze ook niet. Gemiste kans!